OBLIKOVANJE PROSTORA 1

Fakulteta za dizajn, 5. julij ― Na Fakulteti za dizajn bomo v  mesecu oktobru 2022 v okviru Vseživljenjskega učenja organizirali enoletni tečaj OBLIKOVANJE PROSTORA 1 – Stanovanjski objekti v obsegu 130 ur. Tečaj bomo izvajali enkrat tedensko v […] The post OBLIKOVANJE PROSTORA 1 appeared first on Fakulteta za dizajn.

OBLIKOVANJE NAKITA

Fakulteta za dizajn, 1. julij ― PROGRAM: OBLIKOVANJE NAKITA Na Fakulteti za dizajn bomo v  mesecu novembru 2022 v okviru Vseživljenjskega učenja organizirali enoletni tečaj OBLIKOVANJE NAKITA v obsegu 120 ur. Tečaj bomo izvajali enkrat tedensko v popoldanskem […] The post OBLIKOVANJE NAKITA appeared first on Fakulteta za dizajn.

NATEČAJ ZA DARILNO EMBALAŽO

Fakulteta za dizajn, 29. junij ― Čebelarska zveza Slovenije razpisuje Javni natečaj za darilno embalažo za čebelje pridelke in izdelke iz čebeljih pridelkov. Čebelarska zveza Slovenije vzpodbuja ter pospešuje pridelavo in prodajo čebeljih pridelkov in izdelkov […] The post NATEČAJ ZA DARILNO EMBALAŽO appeared first on Fakulteta za dizajn.

Prijava na poziv U30+

Fakulteta za dizajn, 28. junij ― OPEN CALL 👉Aksioma s programom U30+ nudi priložnost za mlade ustvarjalke in ustvarjalce (rojeni po 1. 1. 1988) s področja novih medijev, vizualnih in performativnih umetnosti ter vseh nedoločenih vmesnih polj, da […] The post Prijava na poziv U30+ appeared first on Fakulteta za dizajn.

Prenos znanja, izkušenj in veščin, pridobljenih na Erasmus+ mobilnosti osebja

Fakulteta za dizajn, 20. junij ― Fakulteta za dizajn je prejšnji teden v sredo organizirala dogodek: Prenos znanja, izkušenj in veščin, pridobljenih na Erasmus+ mobilnosti osebja. Dogodek je bil namenjen celotnemu širšemu kolektivu FD. Vsebina dogodka: […] The post Prenos znanja, izkušenj in veščin, pridobljenih na Erasmus+ mobilnosti osebja appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic