Vabimo na Ustvarjalne sinergije

Motovila, 3. oktober ― O priložnostih financiranja EU za kulturni in ustvarjalne sektorje: v ospredju programi EU Ustvarjalna Evropa in Interreg. Dogodek organiziramo centri CED AT, HR, HU in SI (Motovila) v sodelovanju z Zvezo Alpe-Jadran. Priložnost za čezmejno povezovanje. Obkrožite na koledarju: 13. oktober. The post Vabimo na Ustvarjalne sinergije appeared first on Motovila.

Motovilin teden mobilnosti

Motovila, 21. september ― Med 26. in 30 sept. organiziramo aktivnosti za promocijo mednarodnega sodelovanja v kulturi, ki vključujejo forum Ustvarjalnost ZA trajnost, delavnico za promotorje mednarodne mobilnosti v kulturi iz regije Zahodnega Balkana in srečanje z MobiCulture. The post Motovilin teden mobilnosti appeared first on Motovila.

Aktualni razpisi Ustvarjalna Evropa

Motovila, 15. september ― Preverite aktualne razpise programa Ustvarjalna Evropa (Kultura / MEDIA / Medsektorski sklop). Na obzorju že novi razpisi Ustvarjalna Evropa za leto 2023. Motovila vam z dejavnostmi CED Slovenija omogoča svetovanje. The post Aktualni razpisi Ustvarjalna Evropa appeared first on Motovila.

MOL napovedala poziv za sofinanciranje projektov s podporo Ustvarjalne Evrope

Motovila, 31. avgust ― Mestna občina Ljubljana bo 2. sept. objavila javni poziv za sofinanciranje projektov NVO na področju kulture s sedežem v MOL, ki so bili izbrani na razpisih Ustvarjalna Evropa (Kultura). Rok za prijavo do porabe sredstev oz. najdlje do 2. okt. 2022. The post MOL napovedala poziv za sofinanciranje projektov s podporo Ustvarjalne Evrope appeared first on Motovila.
še novic