Sanjska jesenska doživetja v naši neposredni bližini

Planet Siol.Net, 12. september ― Ste vedeli, da med Slovenci najbolj priljubljena poletna turistična destinacija, Hrvaška, ponuja številne priložnosti za aktivna doživetja skozi celo leto? Prav v osrčuj naše južne sosede leži regija Lika - Karlovec, ki s svojimi rekami, planinami, neokrnjenimi gozdovi, jezeri, jamami in naravnimi parki vabi s številnimi priložnostmi za razgibane aktivnosti tudi jeseni. Zaveslajte po reki Gacki, raziščite okoliške gozdove, morda se podate v gorovje Velebit ali pa se prepustite čarom renesančnih mest in doživite Hrvaško v čudovitih jesenskih odtenkih.

Zdravilna moč umetnosti: Artupunktura se vrača v Zagreb

Planet Siol.Net, 6. september ― Predstavljajte si mesto, znano po svoji sproščenosti, kavarnah, ki vrvijo od življenja, in pogovorih na toplem septembrskem soncu. Mesto, ki je eno najvarnejših v Evropi – in najbolj zeleno, z veliko parki in trgi, kot si je zamislila mati narava. Mesto, kjer sta umetnost in kultura dobesedno življenjska sila njegovih vsakodnevnih dejavnosti.

Europark je praznoval bleščečih 22

Planet Siol.Net, 6. september ― Pretekli konec tedna so v mariborskem Europarku proslavili že 22. rojstni dan. Obiskovalce sta za lep vstop v jesenski čas in novo šolsko leto pozdravila letošnja zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas. Fanta iz dueta BQL sta številne zbrane na noge spravila s skupino BUDALE.

Tradicionalno slovenska, a moderno privlačna lePotička

Planet Siol.Net, 31. avgust ― Ste že slišali za miniaturne potičke? Gre za vrhunsko idejo, ki se je porodila sicer ekonomistki Janji Štrumbelj in s katero je v svet turizma in posebnih poslovnih daril z dušo vnesla nekaj starega, a hkrati popolnoma novega, tradicionalno potico v modernem parkiranju. LePotička je lahko izvirno darilo s slovensko dušo, ki se ga bo razveselil prav vsak. Naročite jih lahko za s seboj, za darilo ali pa v njihovem bogatem okusu uživate ob skodelici kave kar v novem butiku v središču Ljubljane.
še novic